Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

Optyczne.pl

Aktualności

Test obiektywu Schneider-Kreuznach D-XENON 18-55 mm f/3.5-5.6

Test obiektywu Schneider-Kreuznach D-XENON 18-55 mm f/3.5-5.6
28 kwietnia
2007 10:39

Miło nam zaprosić do lektury kolejnego testu obiektywu, który otwiera testy instrumentów na bagnecie KAF używanym w lustrzankach Pentaxa i Samsunga. System jeszcze kilka miesięcy temu mocno niedoceniany, wyszedł niejako z cienia za sprawą premiery lustrzanek Pentax K10D i Samsung GX-10, które według danych z niektórych sklepów sprzedają się obecnie prawie tak dobrze jak Nikon D80 czy Canon 400D. Z tym większą przyjemnością zapraszam więc do lektury testu obiektywu kitowego dołączanego do obu tych aparatów - modelu D-XENON 18-55 mm f/3.5-5.6.


Komentarze czytelników (0)
    Nie ma jeszcze żadnych komentarzy.

    Bądź pierwszy!

    Napisz komentarz
Napisz komentarz

Komentarz można dodać po zalogowaniu.


Zaloguj się. Jeżeli nie posiadasz jeszcze konta zarejestruj się.